Klubb FÖLFABRIKEN

FlemmingeGÅRD

Klubb

Fölfabriken

2017

 

 

 

(KLICKA)

UTFÖRLIGARE INFORMATION

 

 

10 % i rabatt på 90 dygnsavgiftern på våra hingstar I´m Very Special F, Silber Sky F och Carême.

 

Vi har haft rea på våra hästar och det kommer att ske igen. Där såldes bl a den otroligt framgångsrika Warrant avkomman Pricewarrent F. Du kommer att få en förhandsinformation vilka av våra hästar som kan finnas på rean. Vi kommer även att ha Black Friday 2018. På vår Black Friday har du ytterligare 10 - 20% i avdrag på reapriset under de timmar som Black Friday gäller.

 

Vi har fryssperma som är unik i våra fryskärl. Du kommer att veta och ha ett bättre pris än vad sperman säljs för för övrigt.

 

Har du frysperma som behöver lagras så hjälper vi gärna till med det så länge vi har plats i våra frysskärl.

 

Avelsrådgivning eller avelsvärdering av Ditt sto kostar hos oss 500 kr + moms. Här ingår det i medlemmsavgiften för ett sto.

 

Vi har skrivit en Avelsbok som kan vara underlag för Ditt hingst- eller stoval. Med lite roliga och lättsamma texter. Ett måste för avelsintresserade.

 

Är du ny inom hästavel eller hästköp hjälper vi gärna till med Språngrulla, hingstval eller vilka frågor som kan dyka upp i samband med hästavel. Vi har ju också vår veterinärer att tillgå. Ulrika Lindström, seminveterinär.

 

Vill du t ex vara med på Black Fridaiy med din häst går det givetvis bra. Vi har över 2000 besökare på vår hemsida i samband med Black Friday och det är en fantastisk möjlighet för dig att berätta att din häst finns till försäljning.

 

Andra erbjudanden som kan dyka upp är till exempel extrapris på våra hand splitsade grimskaft.

 

Har du frågor ring eller maila!

 

 

Är Du intresserad av att vara med i vår klubb skicka ett mail till eva.oa@telia.com med Din bostadsadress (så vi kan skicka Avelsboken om du är ny medlem)

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

Vill Du endast ha avelsboken utan att vara medlem, hör bara av dig via mail eller telefon så skickar vi dig den. Priset är 160 kr plus moms och plus frakt.