Klubb FÖLFABRIKEN/Årets F-HÄST

FlemmingeGÅRD

Klubb

Fölfabriken

2018

 

 

 

(KLICKA)

Agria ger 10 % rabatt på samtliga hästförsäkringspremien till våra medlemmar!

Rabatten gäller alla hästförsäkringar utom foster och föl som aldrig har någon rabatt!

Mer rabatt. 10 % bjuder Laila Berglund på

 

 

UTFÖRLIGARE INFORMATION

 

 

10 % i rabatt på 90 dygnsavgiftern på våra hingstar I´m Very Special F, Silber Sky F och Carême.

 

Vi har haft rea, BLACK FRIDAY, på våra hästar och det kommer att ske igen. Där såldes bl a den otroligt framgångsrika Warrant avkomman Pricewarrent F. På vår Black Friday har du ytterligare 8 -10 % i avdrag på reapriset under de timmar som Black Friday gäller. Du är också välkommen att delta med din häst.

 

Vi har fryssperma som är unik i våra fryskärl. Du kommer att veta och ha ett bättre pris än vad sperman säljs för för övrigt.

 

Har du frysperma som behöver lagras så hjälper vi gärna till med det så länge vi har plats i våra frysskärl till reducerat pris.

 

Avelsrådgivning eller avelsvärdering av Ditt sto kostar hos oss 500 kr + moms. Här ingår det i medlemmsavgiften för ett sto.

 

Vi har skrivit en Avelsbok som kan vara underlag för Ditt hingst- eller stoval. Med lite roliga och lättsamma texter. Ett måste för avelsintresserade.

 

Är du ny inom hästavel eller hästköp hjälper vi gärna till med Språngrulla, hingstval eller vilka frågor som kan dyka upp i samband med hästavel. Vi har ju också vår veterinärer att tillgå. Ulrika Lindström, seminveterinär. Vår kunskap är unik, ta del av den!

 

Vill du t ex vara med på Black Fridaiy med din häst går det givetvis bra. Vi har ca 10 000 besökare på vår hemsida i samband med Black Friday och det är en fantastisk möjlighet för dig att berätta att din häst finns till försäljning.

 

Du har 10 % rabatt på dina hästförsäkringar hos Agria som medlem hos FÖLFABRIKEN utom föl och foster som aldrig är rabatterad.

 

Andra erbjudanden som kan dyka upp är till exempel extrapris på våra hand splitsade grimskaft.

 

Har du frågor ring eller maila!

 

 

Är Du intresserad av att vara med i vår klubb skicka ett mail till eva.oa@telia.com med Din bostadsadress.

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

 

 

 

 

 

Vinnare av årets F-HÄST 2017

PRICEWARRANT F

Årets bästa F-HÄST 2017 är Pricewarrant F ägare Viktor Palm och ryttare Madeleine Larsen.

Juryns motivering är:

En fantastisk resa har ägare och ryttare gett denna häst med ett otal segrar och placeringar. Han får en fantastisk utbildning och ges möjlighet att prestera för sin ålder och är en mycket bra ambassadör för vår avelsverksamhet.

På detta sätt vill vi tacka!

Pricewarrent F ägare får 5 000 kr, grönt vinnartäcke med text Årets F-HÄST 2017 och en grön grimma!

Pricewarrant F är e. Warrant u. Pepsy e. Irco Mena och på Flemminge finns en syster till Pricewarrant F, Py du Rouet F e. Balou du Rouet. Py går i avel.