Klubb FÖLFABRIKEN

FlemmingeGÅRD

Nu närmar sig Black Friday med stormsteg!

 

I år tänker vi utvecklas lite med den erfarenheten vi har från förra årets Black Friday.

 

Den 24 november 2017

 

Kl 10 kommer hästarna som ingår att visas i ridhuset. Därefter så påbörjar vi försäljningen.

Finns det mer än en intressent på någon av hästarna höjs priset med 3 000 kr för att dela intressenterna åt. Priset höjs ytterligare med 3 000 kr tills det är endast en köpare på hästen. Kan du inte vara på plats går det givetvis att vara med på telefon.

Priserna gäller till kl 17 på eftermiddagen.

Precis som förra året kommer hästarna vara gårdsbesiktigade av veterinär Ulrika Lindström och försäkringsbara av Agria som finns på plats genom Lena Zeiloth.

 

Enklare förtäring.

 

 

Varmt välkomna!

 

Klubb

Fölfabriken

2017

 

 

 

UTFÖRLIGARE INFORMATION

 

Till och med att fölet är 10 dagar gammalt har du förköpsrätt på de föl som är till salu därefter går fölet till allmän försäljning. Du kan förbereda dig genom att se på våran hemsida vilka föl som förhoppningsvis ska komma och studera stostammar.

 

10 % i rabatt på 90 dygnsavgiftern på våra hingstar I´m Very Special F, Silber Sky F och Carême.

 

Vi har haft rea på våra hästar och det kommer att ske igen. Där såldes bl a den otroligt framgångsrika Warrant avkomman Pricewarrent F. Du kommer att få en förhandsinformation vilka av våra hästar som kan finnas på rean. Vi kommer även att ha Black Friday 2018. På vår Black Friday har du ytterligare 20% i avdrag på reapriset under de timmar som Black Friday gäller.

 

Vi har fryssperma som är unik i våra fryskärl. Du kommer att veta och ha ett bättre pris än vad sperman säljs för för övrigt.

 

Avelsrådgivning eller avelsvärdering av Ditt sto kostar hos oss 500 kr + moms. Här ingår det i medlemmsavgiften för ett sto.

 

Vi har skrivit en Avelsbok som kan vara underlag för Ditt hingst- eller stoval. Med lite roliga och lättsamma texter. Ett måste för avelsintresserade.

 

Är du ny inom hästavel eller hästköp hjälper vi gärna till med Språngrulla, hingstval eller vilka frågor som kan dyka upp i samband med häst. Vi har ju också vår veterinärer att tillgå. Ulrika Lindström, seminveterinär.

 

Andra erbjudanden som kan dyka upp är till exempel extrapris på våra hand splitsade grimskaft.

 

 

Är Du intresserad av att vara med i vår klubb skicka ett mail till eva.oa@telia.com med Din bostadsadress (så vi kan skicka Avelsboken om du är ny medlem)

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

Vill Du endast ha avelsboken utan att vara medlem, hör bara av dig via mail eller telefon så skickar vi dig den. Priset är 160 kr plus moms och plus frakt.

 

 

 

 

(KLICKA)