Chini con Omnes F

FlemmingeGÅRD

Chini con Omnes F


hingst, f. 3 juni 2016


e. Kashmir van Shuttershof u. Diamant v/t Dauwhof e. Chin Chin - WertschatzChini con Omnes F är född på Flemminge Gård.


Mamma Diamant, som är ett elitsto, är född i Belgien hos Willy Denolf. Diamant har en bror som är godkänd hingst, Jappelloup v/t Dauwhof (e. Echo van het Neerenbosch) Han är Champion of the 2012 Belgian Warmblood Stallion Licensing och tävlar framgångsrikt i sin åldersklass. Syster till Diamant är Gazelle v/t Dauwhof (e. Cicero Z van Paemel) som hoppar 1.45. Syster är också Clarissa (e. Charisma) har Verbandsprämie.


Diamants övriga föl är:


2011, Chini con Carême F, val (e. Carême). Vinnare av Fölchampionatet. Ägs och tävlas av Cornelia Rylén


2012, Chini con Kannan F, sto (e. Kannan) Såldes på Elitfölauktionen till Jan Brink och Hannelldressage. China con Kannan F är årets F-HÄST 2018.


2014, Chini con Londia F, sto (e. Nababde Reve) hoppade 9-9 på treårstest, totalt 50 p


2015, Chini con Cumelus F, hingst (e. Silber Sky F) Högst bedömda hoppföl 2015. Cumulus har även hoppdiplom från treårstest men 8,5 - 8,5 i hoppning.


2017, Chin con Optimum F, hingst (e. Armitage) såld på Elitfölauktionen till Henrik Klatte, Tyskland.


Kashmir van Shutterhof är far till  OS silvermedaljör och EM guldmedaljör H&M All in med Peder Fredricsson i sadeln. Han är även far till Reveur de Hurtebise som även han gick OS med Kevin Staut och reds tidigare av Malin Baryard Johnsson. Han är även far till Malin Baryard Johnssons H&M Indiana. Kashmir har även mer än 30 godkända söner.


Kashmir van Shuttershof tävlande själv framgångsrikt i internationell GP och har bland annat VM-brons i lag 2002, segrar i GP och nationshoppningar för Belgien på sin meritlista. Han är idag rankad av WBFSH som nr 6 på listan över världens bästa fadershingstar i hoppning. Kashmir van Shuttershof har en lång lista med avkommor i världsklass. Kent Farringtons Gazelle är också en i den långa raden av framgångsrika avkommor. Du kan läsa mer om honom på hans sida http://www.schuttershof.net/_html/main.php?id=2&taal=en&page=3&num=3
Chini con Omnes F är nu i träning hos Björn Svensson på Unghästverkstaden 

Chini con Omnes F fem år

Copyright © All Rights Reserved