Klubb FÖLFABRIKEN/Årets F-HÄST

Klubb

Fölfabriken

2021

Vill du vara med i vår klubb FÖLFABRIKEN?

Plattform för köp, försäljning och tillverkning av häst

Som medlem i klubben FÖLFABRIKEN får Du möjlighet till: • Vi erbjuder våra medlemmar unik kunskap om köp, försäljning och tillverkning av häst.
 • Information på de hästar som är till på "Black Friday" de år som evenamanget finns.
 • Information om vilken fryssperma vi har i vårt fryskärl, till salu för medlemspris.
 • Har du fryssperma som behöver lagras kan vi hjälpa till med det till ett reducerat pris.
 • Avelsanalys på djupet för ETT sto, för fler ston kostar det 600 krplus moms per sto.
 • Du har 10 % på samtliga Dina hästförsäkringar hos Agria utom föl och foster försäkring. Rabatterna går ej att kombinera med andra rabatter.
 • Önskar Du stöd och vill utvecjla Din verksamhet inom hästavel, ställer vi gärna upp med vår erfrenhet. Våra medlemmar har med föl på Elitfölauktionen,  fått godkända hingstar och fantastiska embryon via IXIC genom oss. 
 • Du har också möjlighet att delta med Din häst på våra engamang. 
 • Vi har långt framskidna planer på fölauktion som komplement till Elitfölauktionen.

All information finns på www.flemminge.com eller skicka ett mail till eva.oa@telia.com


Medlemspriset för detta är 800 kr plus moms/år


GDPR: Vi behandlar dina uppgifter enligt gällande regelverk!

Agria ger 10 % rabatt på samtliga hästförsäkringspremien till våra medlemmar!

Rabatten gäller alla hästförsäkringar utom foster och föl som aldrig har någon rabatt!

UTFÖRLIGARE INFORMATION
Vi funderar på en auktion för hoppföl och en auktion för dressyrföl. Vår förhoppning är att kunna erbjuda det till våra medlemmmar och vara ett komplement till Elitfölauktionen som är i oktober. 


Vi har hästrea, BLACK FRIDAY, på våra hästar och det kommer att ske igen. Där såldes bl a den otroligt framgångsrika Warrant avkomman Pricewarrent F. På vår Black Friday har du ytterligare 8 -10 % i avdrag på reapriset under de timmar som Black Friday gäller. Som medlem är du också välkommen att delta med din häst på Black Fridy.


Vi har fryssperma som är unik i våra fryskärl. Du kommer att veta och ha ett bättre pris än vad sperman säljs för för övrigt.


Har du frysperma som behöver lagras så hjälper vi gärna till med det så länge vi har plats i våra frysskärl till reducerat pris.


Avelsrådgivning eller avelsvärdering av Ditt sto kostar hos oss 600 kr + moms. Här ingår det i medlemmsavgiften för ETT sto.


Vi har skrivit en Avelsbok som kan vara underlag för Ditt hingst- eller stoval. Med lite roliga och lättsamma texter. Ett måste för avelsintresserade.


Är du ny inom hästavel eller hästköp hjälper vi gärna till med Språngrulla, hingstval eller vilka frågor som kan dyka upp i samband med hästavel. Vi har ju också vår veterinärer att tillgå. Ulrika Lindström, seminveterinär. Vår kunskap är unik, ta del av den!


Vill du t ex vara med på Black Fridaiy med din häst går det givetvis bra. Vi har ca 10 000 besökare på vår hemsida i samband med  Black Friday och det är en fantastisk möjlighet för dig att berätta att din häst finns till försäljning.


Du har 10 % rabatt på dina hästförsäkringar hos Agria som medlem hos FÖLFABRIKEN utom föl och foster som aldrig är rabatterad.

Andra erbjudanden kommer dyka upp!


Har du frågor ring eller maila!


 


Är Du intresserad av att vara med i vår klubb skicka ett mail till eva.oa@telia.com med Din bostadsadress.


VARMT VÄLKOMNA!#F-HÄST

2020 års vinnare av F-HÄST pris


Conte di London F

Juryns motivering är:

 

En fantastisk resa har ägare och ryttare gett Conté di London F, allmänt kallad ”Greven”! Han har gått genom årgångstävlingar och bedömning från tre års ålder till tävling och bedömning för femåringar utan en någon som helst plump i protokollet. Ryttaren och ägaren har gett honom en fantastisk utbildning och möjlighet att prestera och utvecklas i takt med sin ålder. Som bevis på hästens egna kvalitéer och dess utbildning är han nu dessutom såld till en av världens absolut bästa hoppryttare. Vi kan inte annat än att gratulera! Ägare och ryttare är mycket bra ambassadörer för vår avelsverksamhet.


På detta sätt vill vi tacka!


Conté di London F ägare får 5 000 kr, grönt vinnartäcke med text Årets F-HÄST 2020 och Fölfabrikens logga plus ett grönt, handgjort grimskaft var.


2019 års vinnare av F-HÄST pris


Curly Sky F 

Årets bästa F-HÄST 2019 är Curly Sky F ägare och ryttare är Maria Östman och Ina Forssén. Curly Sky F är nu såld till Ashford Farm

Juryns motevering är:


Genom mycket fin ridning och utbildning har man kunnat få fram Curly Sky F fina hoppteknik och stora scop tillsammans stor försiktighet upp i klasserna! 

Man har även varit noga med att informera genom sociala medier hästens ursprung och hennes namn ink F. 

På detta sätt vill vi tacka!

Ägarna får 5 000 kr, vinnartäcke med texten F-HÄST 2019 och ett diplom!

Vinnare av årets F-HÄST 2018


CHINA CON KANNAN F

Årets bästa F-HÄST 2018 är China con Kannan F ägare Tullstorp Dressage och Hannell Dressage ryttare Elin Sjögren.

Juryns motivering är:

 

En fantastisk resa har ägare och ryttare gett denna häst med ett otal segrar och placeringar. Hon får en fantastisk utbildning och ges möjlighet att prestera för sin ålder och är en mycket bra ambassadör för vår avelsverksamhet.

På detta sätt vill vi tacka!

China con Kannan F ägare får 5 000 kr, grönt vinnartäcke med text Årets F-HÄST 2017 och en ett diplom.

 

China con Kannan F är e. Kannan u. Diamant v t Dauwhof e. Chin Chin och på Flemminge finns  syskon till China con Kannan.

Vinnare av årets F-HÄST 2017

 

PRICEWARRANT F

Årets bästa F-HÄST 2017 är Pricewarrant F ägare Viktor Palm och ryttare Madeleine Larsen.

 

 

Juryns motivering är:

 

En fantastisk resa har ägare och ryttare gett denna häst med ett otal segrar och placeringar. Han får en fantastisk utbildning och ges möjlighet att prestera för sin ålder och är en mycket bra ambassadör för vår avelsverksamhet.

På detta sätt vill vi tacka!

Pricewarrent F ägare får 5 000 kr, grönt vinnartäcke med text Årets F-HÄST 2017 och en grön grimma!

 

Pricewarrant F är e. Warrant u. Pepsy e. Irco Mena och på Flemminge finns en syster till Pricewarrant F, Py du Rouet F e. Balou du Rouet. Py går i avel.

Hur vinner jag året F-häst?


 • Var noga med att alltid få med F efter namnet på din häst. På sociala medier, i anmälningar ex vis träningar och framhåll att din häst är en F-Häst
 • Vi premierar att din häst får bästa utbildning och i den mån det är möjligt följer årgångschampionat och visas upp i ett gott skick med god horsemanchip.
 • Vi brinner för avel, betäcker du din häst alt visar på bruksprov för hingstar uppskattar vi det mycket. 
 • Vi önskar att du är en bra representant för vår verksamhet och visar god kamratskap och hjälpsamhet. 
 • Varmt lycka till med din F-HÄST!