Klubb FÖLFABRIKEN/Årets F-HÄST

FlemmingeGÅRD

Klubb

Fölfabriken

2019

(KLICKA)

Agria ger 10 % rabatt på samtliga hästförsäkringspremien till våra medlemmar!

Rabatten gäller alla hästförsäkringar utom foster och föl som aldrig har någon rabatt!

Fotograf Laila Berglund på 10 % till våra medlemar.Läs Staby Gård erbjudanden nedan - svårslaget!

UTFÖRLIGARE INFORMATION10 % i rabatt på 90 dygnsavgiftern på våra hingstar I´m Very Special F, Silber Sky F och Carême.


Vi planerar en auktion för hoppföl och en auktion för dressyrföl till sommaren. Vår förhoppning är att kunna erbjuda det till våra medlemmmar och vara ett komplement till Elitfölauktionen som är i oktober. Tanken är att lägga det under Linköping Horse show.


Vi har hästrea, BLACK FRIDAY, på våra hästar och det kommer att ske igen. Där såldes bl a den otroligt framgångsrika Warrant avkomman Pricewarrent F. På vår Black Friday har du ytterligare 8 -10 % i avdrag på reapriset under de timmar som Black Friday gäller. Som medlem är du också välkommen att delta med din häst på Black Fridy.


Vi har fryssperma som är unik i våra fryskärl. Du kommer att veta och ha ett bättre pris än vad sperman säljs för för övrigt.


Har du frysperma som behöver lagras så hjälper vi gärna till med det så länge vi har plats i våra frysskärl till reducerat pris.


Avelsrådgivning eller avelsvärdering av Ditt sto kostar hos oss 500 kr + moms. Här ingår det i medlemmsavgiften för ett sto.


Vi har skrivit en Avelsbok som kan vara underlag för Ditt hingst- eller stoval. Med lite roliga och lättsamma texter. Ett måste för avelsintresserade.


Är du ny inom hästavel eller hästköp hjälper vi gärna till med Språngrulla, hingstval eller vilka frågor som kan dyka upp i samband med hästavel. Vi har ju också vår veterinärer att tillgå. Ulrika Lindström, seminveterinär. Vår kunskap är unik, ta del av den!


Vill du t ex vara med på Black Fridaiy med din häst går det givetvis bra. Vi har ca 10 000 besökare på vår hemsida i samband med  Black Friday och det är en fantastisk möjlighet för dig att berätta att din häst finns till försäljning.


Du har 10 % rabatt på dina hästförsäkringar hos Agria som medlem hos FÖLFABRIKEN utom föl och foster som aldrig är rabatterad.


Vår hästfotograf och filmare Laila Berglund erbjuder dig 10 % på hennes arbete om du t ex vill filma dina till saluhästar eller bilder/fil  för din hemsida. Fina bilder och bra film är oersättligt i samband med häst. Laila har tagit de flesta av de bilder su ser på vår hemsida, foldrar, avelsboken mm.


Staby Gård erbjuder Fölfabrikens medlemmar 10% rabatt på ordinarie pris, 8500:-/månad, för inridning och utbildning av häst under 2019 som bokas innan den 30/4. Erbjudandet gäller utbildning och inridning av häst under 2019 men måste bokas senast den 30/4 för att erbjudandet ska gälla.


Fölfabrikens medlemmar får transportkrubba, hönät och schabrak vid köp av en transport eller B-kortslastbil av Staby Gård. Staby Gård är återförsäljare av Forzab och Thiel transporter samt Xtreme Cargo, Ameline och Krismar B-korts hästlastbilar. Erbjudandet gäller 2019.

www.stabygard.se

Sofia Bengtsberg 0708-702728.


Andra erbjudanden som kan dyka upp är till exempel extrapris på våra hand splitsade grimskaft.


Har du frågor ring eller maila!


 


Är Du intresserad av att vara med i vår klubb skicka ett mail till eva.oa@telia.com med Din bostadsadress.


VARMT VÄLKOMNA!Vinnare av årets F-HÄST 2018


CHINA CON KANNAN F

Årets bästa F-HÄST 2018 är China con Kannan F ägare Tullstorp Dressage och Hannell Dressage ryttare Elin Sjögren.

Juryns motivering är:

 

En fantastisk resa har ägare och ryttare gett denna häst med ett otal segrar och placeringar. Hon får en fantastisk utbildning och ges möjlighet att prestera för sin ålder och är en mycket bra ambassadör för vår avelsverksamhet.

På detta sätt vill vi tacka!

China con Kannan F ägare får 5 000 kr, grönt vinnartäcke med text Årets F-HÄST 2017 och en ett diplom.

 

China con Kannan F är e. Kannan u. Diamant v t Dauwhof e. Chin Chin och på Flemminge finns  syskon till China con Kannan.

Vinnare av årets F-HÄST 2017

 

PRICEWARRANT F

Årets bästa F-HÄST 2017 är Pricewarrant F ägare Viktor Palm och ryttare Madeleine Larsen.

 

 

Juryns motivering är:

 

En fantastisk resa har ägare och ryttare gett denna häst med ett otal segrar och placeringar. Han får en fantastisk utbildning och ges möjlighet att prestera för sin ålder och är en mycket bra ambassadör för vår avelsverksamhet.

På detta sätt vill vi tacka!

Pricewarrent F ägare får 5 000 kr, grönt vinnartäcke med text Årets F-HÄST 2017 och en grön grimma!

 

Pricewarrant F är e. Warrant u. Pepsy e. Irco Mena och på Flemminge finns en syster till Pricewarrant F, Py du Rouet F e. Balou du Rouet. Py går i avel.

Copyright © All Rights Reserved