Enya

Copyright © All Rights Reserved

FlemmingeGÅRD

Enya


f. 2009

e. Ehrenpreis u. First Lady e. Fiano - Delphi - Der Clou

Enya är född i Tyskland hos Klemens Warmers. Hon såldes på Westfalens Elitfölauktion till Peter Falk och Egbert Ostermann.


Enyas mor, Firs Lady, har en  bror,  Artemis (e. Florestan I)  som går  Gran Prix dressyr. Systern till mamma First Lady är Laomie (e. Laomedon) som är införd i Huvudstamboken Westfalen. Laomie har en son i Inter A/B/II och en dotter som är statspremiesto. I stosstammen finns också den i Westfalen godkända hingsten Dario Fo (e. Donnergott)och Goldfinger (e. Graneur) Ett stort antal är införda i huvudstamboken och ett antal i svår hoppning.


Enyas far, Ehrenpreis, godkänd i Westfalen och Rhein, har ett stort antal avkommer i Grand Prix dressyr. Den mest kända är Isabell Werth s fantastiska Emilio. Han har även en godkänd son Ehrenvoll (u.e. Donnerhall) Ehrenpreis stam är Ehrentusch - Rubinstein


Morfar Fiano (e. Fidermark - Frûhlingball) har ett stort antal tävlingshästar som avkommer och även den godkända hingsten Frappuccino.2014 övertog vi henne efter en hovbensfraktur.


2017 Edguy F, hingstföl e. Hesselhöj Donkey Boy. Såld till Peter Falk


2018 Ebony F, hingstföl e. Harlem D såld till Yvonne Söder


Dräktig med Bon CoeurEdguy F

Ebony F