Enya

FlemmingeGÅRD

Enya


f. 2009

e. Ehrenpreis u. First Lady e. Fiano - Delphi - Der Clou

Klicka

Enya är född i Tyskland hos Klemens Warmers. Hon såldes på Westfalens Elitfölauktion till Peter Falk och Egbert Ostermann.


Enyas mor, Firs Lady, har en  bror,  Artemis (e. Florestan I)  som går  Gran Prix dressyr. Systern till mamma First Lady är Laomie (e. Laomedon) som är införd i Huvudstamboken Westfalen. Laomie har en son i Inter A/B/II och en dotter som är statspremiesto. I stosstammen finns också den i Westfalen godkända hingsten Dario Fo (e. Donnergott)och Goldfinger (e. Graneur) Ett stort antal är införda i huvudstamboken och ett antal i svår hoppning. 

I stostammen finns också den fantastiska segerhingsten Valverde (e. Vitalis), godkänd i DWB, OLD, HANN, WESTPH, Süddt. Verbände, Mecklenburg, Rheinland.

Valverde är champion i Westfalen och han var tvåa i Bundechampionat som 4 åring 2018. Ägare Andreas Helgestrand


Enyas far, Ehrenpreis, godkänd i Westfalen och Rhein, har ett stort antal avkommer i Grand Prix dressyr. Den mest kända är Isabell Werth s fantastiska Emilio. Ehrenpreis har även en godkänd son Ehrenvoll (u.e. Donnerhall) Ehrenpreis stam är Ehrentusch - Rubinstein


Morfar Fiano (e. Fidermark - Frûhlingball) har ett stor antal tävlingshästar som avkommer och även den godkända hingsten Frappuccino.2014 övertog vi Enya efter en hovbensfraktur.


2017 Edguy F, hingstföl e. Hesselhöj Donkey Boy. Såld till Peter Falk, Linköping


2018 Ebony F, hingstföl e. Harlem D såld till Yvonne Söder, Stockholm


2019 Evory F, stoföl e. Bon Coeur såld till Camilla Raastad, Norge


2020 Eloy F, hingstföl e. Suarez. Såld till Malin Andersson, Gnestad. 


2020 Enya är dräktig med Fortnite


Edguy F

Ebony F

Evory F

Eloy F

Copyright © All Rights Reserved