Ive de Liche F

Ive de Liche F


f. 2017

e. Hervé d'Ive VDL (e. Vigo d´Arsouilles - Inductro)

u. Irielle de Lichecourt e. Olisco e. Uriel - Ibrahim - Le Mioche xx

Ive de Liche F s mor Irielle de Liechcourt är född i Frankrike hos Madam Elisabeth Labat. Hon såldes senare till Philippe Huber som var sponsor till Malin Baryard - Johnsson som fick Irielle i sitt stall. Irielle har gått Grand Prix hoppning.Ive de Liche F syskon är:


2007, Irma de Liche, sto (e. Manhattan). Irma har tävlat tom 1.30 hoppning och uppf.  Baryard Invest AB, ägare Feuk Showjumping. Irma är nu i avelsboxen och har redan två avkommor.


2009 - 2016, Ica de Liche F, sto (e. Carême). Ica har gått 30 dagars sto test vid Schlieckau i Tyskland där hon vann hoppningen och var trea totalt. I Tyskland betäcktes hon med Los Angeles (e. Light On) Sonen Irion de Liche F föddes 2013. Han är tyvärr förolyckad. Ica ägdes av Agneta Eriksson och tävlades av dotter Clara Brusebäck.


2011, Idéaux de Liche F, sto (e. Favorit Ask) såld som föl till Charlotte Wachtmeister. Hon har börjat sin tävlingkarriär med Nathalie Adelborg efter ett mycket lyckat 3 års test. Hon har även varit i avelsboxen.


2012, Icône de Liche F, val (e. Corlensky G) har gått treårsbedömning med hoppdiplom. Tävlsar nu 1.35. Han är såld till Bo Brändeborn och Sambo i Brunn AB.


2013, Ibra de Liche F, hingst (e. Tangelo van de Zuuthoeve) såld till Johan Ifverson och är nu på utbildning och tävling hos Nathalie Adelborg.


Irielle de Lichcourt dog sommaren 2017


2023 Hingstföl e. Eldorado vd Zeshoek TN


Lilla Ive de Liche F har gjort sitt  treårstest med den äran. I hoppning fick hon välförtjänst 9-8 och ett mycket bra ridprov. En fantastisk hopphäst i det lilla formatet


Foto Pernilla Hägg

Ica de Liche F

Icôn de Liche F

Ideaux de Liche F

Ibra de Liche F

Barnbarn till Irielle. Ideaux de Liche F son Hot Diamond Z e. Hemerald f. 2016.