Nikki F

Nikki F

sto, f. 10 juli 2018


e. Hooch DK u. Nifenia e. Indoctro - Ulft

SÅLD

Nikki F är född på Flemminge Gård.


Mamma Nifenias uppfödare är  P. Verberne, Holland. 

Nifenia är placerad på unghäst VM i Zangerside som 6a vid 5 års ålder och 5a som 6 åring med sin Hollänska ryttare. Nifenia var 2.a placerad i det prestigefyllda IAN trofé som sexåring. Hon har  placeringar tom svår int hoppning.I Nifenias stostam, den stora och framgångrika enia stammen, finns ett antal godkända hingstar som Sampolo N (e. Samber), Ruben O (e. Ulft) och Nifenias mormor är syster till Aristos B (e. Onyx) godkänd i KWPN. 

Det finns även ett antal hästar som tävlat tom 1.60 som t ex Menia (e. Nupilot) och Idle Dice (e. Jasper) Det finns även hästar i Grand Prix dressyr som Sjapoer (e. Contango)
Syskon till Nikki F är

2017 Sto, Noor F (e. Heartbeat) Såld till Emelie och Rasmus Westgren, Farhult


Såld hösten 2020 till Ulrika Stolth, Brokind

 


Här komme lite information om den intressanta hingsten Hooch DK (Dulf vd Bisschop - Candidat) som är far till vår Nikki F.

Tyvärr avled han i december 2019, endast 12 år gammal.

Hooch DK var otroligt lovande som unghäst men skadade sig ordentligt som 4 åring och har egentligen aldrig tävlat. Hooch DK far är Dulf vd Bisschop (Heartbreaker - Libero H) är lite av en "golden cross" med Capitolblod. I mamma Nifenias fall är det genom Indoctro, som är hennes far.


Hooch mamma Puck II har en syster vars son är den godkända hingsten Vagrant. Han är far till två av H&M All In bröder. De heter Valuta DK och Voila DK.


Hooch själv är dessutom far till två av H&M All In s syskon. De heter High Five DK och Happiness DK. Så spännande!

High Five DK är född -13 och tävlas av Alexander Zetterman, som är stationerad i Frankrike.

Happiness DK är året äldre, - 12 och tävlas av

Angelie von Essen, som är stationerad i England.