Semin

FlemmingeGÅRD

Semin

Välkomna säsongen 2020 till ett nytt spännande avelsår!Vi seminerar ditt sto samma dag som hingsten är samlad på! Det innebär att vi jobbar natt måndag, onsdag och fredag.

FOSTER OCH FÖL FÖRSÄKRING MED VETERINÄR VÅRD


Vi kan hjälpa dig att teckna marknadens bästa foster & fölförsäkring i Agria! Den går att teckna redan fom 40 dagars konstaterad dräktighet!

Ett jätte bra skydd för att täcka dina utlagda pengar om något händer under dräktigheten. Den gäller fram tills fölet är 30 dagar gammalt. Agria är enda bolaget som även bakat in en A1 veterinärvård i sin foster & fölförsäkring, den ger ditt föl bästa veterinärvårdskydd från att den föds till den är 30 dagar detta kan sedan förlängas livet ut även om fölet är/blir sjuk eller skadad på något sätt utan att den får karens eller reservationer. Alla som åkt med ett sjukt oförsäkrat föl till veterinär eller klinik vet att det kan kosta stora pengar så vi rekommenderar alla att teckna denna försäkring åtminstone i minimipremie för att komma åt veterinärvården. Ring Eva för information och pris 0706 381676

Copyright © All Rights Reserved